• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • Ламинин(Laminine)-уникален продукт , LifePharm Global 30капс.

     Ламинин(Laminine)-уникален продукт

     Life Pharm Global
     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: ЛАМ

     Ламинин съдържа екстракт от 9-дневен ембрион на пиле.На деветия ден от началото на инкубацията на ембриона (зародиша) на пилето се съдържат най-необходимите вещества за създаването на новия живот:

     витамини, протеини, а така също фактора на растежа на фибробластите.

     Ламинин(Laminine)-уникален продукт 30капс.

     В 1929 г. изследванията на доктора Джон Девидсон показали, че екстракт от 9-дневен ембрион на пиле съдържа максимално възможното количество полезни вещества за организма на човека. Докторът наблюдавал подобрение на здравето при онкологично смъртно болните, на които е прилагал екстракта.

     В яйцата е заложена огромна сила, способна да излекува и най-тежко болните.

     В началото на 70-те години на ХХ век норвежския учен Бедн Ескеланд намерил обяснение и подтвърждение на методите на лечение на Девидсон.

     Той разбрал, че именно на деветия ден от началото на инкубацията на ембриона (зародиша) на пилето съдържа най-необходимите вещества за създаването на новия живот: витамини, протеини, а така също фактора на растежа на фибробластите.

     Аминокиселините също определят фактора на растежа на фибробластите.

     Фибробласти : основен клетъчен вид,образуват основната субстанция и трите вида основни влакна – колагенни, еластинни, ретикуларни. Произлизат от мезенхимната ембрионална тъкан – синтезират влакната и основното вещество. Основен източник на колаген – намират се около влакната. Въпреки че могат да се делят и възстановяват рани, съществуват постоянно реплициращи се популации от клетки: на маточния ендометриум, под чревния епител, под епидермиса мигрират в подлежащата дерма. При скорбут натрупват големи липидни капки и големи вакуоли с несекретиран неколагенов протеин.

     Фактор ръст на фибробластите – постъпва в организма в ембрионална възраст от плацентата и майчиното мляко. С времето неговото наличие в човешкия организъм намалява. Именно затова децата се развиват бързо, младите хора са пълни с енергия, по-леко понасят болестите и стреса.

     Откритието на Бедн Ескеланд би могло и да не намери практическо значение, ако американските учени не са могли да пренесат компонентите на 9-дневния ембрион на пилето в капсулата, добавили са му протеини от хрущял на акула, 22 аминокиселини и фитопротеини от жълт грах.

     Новият препарат получил названието Ламинин (Laminine).

     Ето какво говорят за Фактора на растежа на  фибробластите, основен компонент на Ламинина, американските доктори: "FGF се явява ключов елемент в лечението на различни недъзи, започвайки от заболяванията на ставите и завършвайки с нарушението на съня. Това е именно този фактор, който отговаря за развитието и работата на стволовите клетки на нашия организъм, помага да се възстанови работоспособността на повредените части на тялото, било то на главния мозък, кожата или сърцето. Той се събира в повредените участъци на организма и подпомага процеса на възстановяване и заздравяване. Изследванията, които са започнали преди повече от 80 години и потвърдили възможността за успешно лечение на безнадеждно онкологично болните, са успешно завършени и реализирани".

     Именно затова Ламинин дава добри резултати при лечението на различни заболявания, много от които официалната медицина счита за неизлечими.

     Това са такива заболявания като болест на Паркинсон, епилепсия, аутизъм, захарен диабет,слединсултни състояния, псориазис, астма.

     Ламинин дава отлични резултати при хипертония, заболявания на ставите, гръбначния стълб, безсънието, варикозните разширени вени, изтръпване на крайниците, гърчове, рехабилитации след тежки травми и болести и дори при онкологични заболявания.

     Състав:LAMININ  (състав в 1капс)

     • 22аминокиселини
     • ОРТ 9-патентована смес
     • Екстракт от 9 дневно яйце-стимулира стволовите клетки, гарантирайки действието на всеки от инградиентите
     • Морски протеини-Протеин от хрущял от акула
     • Фито протеини-Протеин от жълт грах
     • допълнителни съставки:

     Магнезиев стеарат

     Опаковка : 30капс.

     Противопоказания:

     Алергия към яйца и яйчни продукти

     ВНИМАНИЕ:

     Продукта не е лекарствено средство,а хранителна добавка.

     Предложената информация не отменя лечението изписано от лекар.
      
     Предложената информация не заменя консултацията с лекар.
      
     Да не се използва от хора с алергия към яйца и яйчни продукти.
      
     ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕ ДА СЕ ПРОЧЕТЕ НА  http://laminin.alle.bg   или на http://lifepharmglobal.com/laminine_formula.html
      
     Ламинин не се предлага в безплатна доставка -доставката се заплаща.
      
     За останалите продукти в магазина важи безплатна доставка при над 65 лв
     Производител:LifePharm Global, базирана в южна Калифорния.

      

      

      

      

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter